onsdag 24 augusti 2011

The Volcano

Jag har varit husmoderlig hela kvällen och hade planerat att skriva om detta, men jag orkar inte. Det är slitigt att rengöra kristallkrona, putsa silver, laga mat och bla bla bla. Jag är trött och lyssnar på The Volcano istället.

Hitta fler The Volcano-låtar på Myspace Music

7 kommentarer:

  1. Men hjärtat, du måste stava rätt! Inget U! Men sweet inlägg!

    SvaraRadera
  2. javisstja. var lite trött som sagt. men nu är det ordning och reda igen.

    SvaraRadera
  3. Okej men om vi ska snacka bra musik (vulkanen) så måste jag bara passa på att också ställa en fråga ang riktigt jävla usel musik.

    Du som kanske ändå har lite inblick här: Hur fan är det möjligt att Eric Amarillo har fått EN TILL låt spelad på P3?!

    Alltså, om eländet ska fortsätta får ni lägga till nåt slags lugnande terapisnack i samband med varje spelning. Min stackars köksradio får mjäll!

    Jag förstår om det kanske låter snobbigt eller elitistiskt men som Jacob Eklund skulle sagt... vafan?!

    MVH Vän af ordning

    SvaraRadera
  4. haha, ja, vi är många som frågar oss detta. jag vet faktiskt inte. det är helt oförståeligt. ett av livets mysterium kan man säga.

    SvaraRadera
  5. Alltså, jag är glad för din skull att du ändå kan skratta åt eländet och inser samtidigt att jag för en gång skull, typ för första gången, inte är så avundsjuk på ditt jobb(!)
    Liksom om jag hade minsta närhet till etern skulle det fan bli helt bananas jävla hatspridande över vissa grejer som spelas... Inte en chans att jag hade kunnat låta bli.

    SvaraRadera
  6. men grejen är ju att man lyssnar rätt lite på radion när man jobbar. Det är just när man sänder som man lyssnar. Vissa låtar kommer man dock inte undan. Amarillo har inte varit lika farlig som sommarens hatlåt "Johnny, la gente esta muy loca. What the fuck?!". Den är fan rekorddålig.

    SvaraRadera
  7. Haha sant! Jag lämnar hatlåtkunskaper åt proffsen..

    SvaraRadera