tisdag 6 december 2011

Inside job

Bra (och oscarsbelönad) dokumentär på SVT dox nu. Inside job. Om hur den globala finanskrisen började i USA:s vridna finansiella system. Det är många läskiga/dumma vita män på höga poster som försöker förklara sig, men de gräver sig bara djupare ner i graven.

Hoppas ni tittar för den finns inte på svt play.
Däremot kanske den finns nån annanstans på world wide web.
Filmer gör ju ofta det.

2 kommentarer:

  1. Sjukt bra!
    Men problematisk för mig eftersom jag lider av sömnbrist/skjuta runt min vakna tid på dygnet. Första sändningen av den inföll med min middagsdåsighet vilket gjorde att jag somnade och drömde om onda kostymgubbar som välte sovande kossor på natten. Sen (i drömmen) kom jag och nåt slags socialist-kids-gäng och skulle hämnas genom att bryta oss in på vagnhallen på natten och välta sovande spårvagnar.
    Nu precis, såg jag hela reprisen. Mycket bättre sändningstid, 01.35-03.20
    Tack för det svt.

    SvaraRadera
  2. Är du medveten om att samtliga män, som du kallar för vita, är judar? Vet du vilka som äger och påverkar det finansiella systemet i USA? Nähä, då är det dags att läsa på. Ditt försöka att smeta på vita män den judisk-finansiella mentaliteten är skrämmande! Vita härstammar från Europa, svart från Afrika, araber från Mesopotamien och idag flera länder i MENA. Och Judar från Judeen, Kanaan m.m. - idag kallat Israel! De är inte vita!

    SvaraRadera