torsdag 22 april 2010

Mystisk post

Vad är det här? Ett handskrivet brev? Det får jag (nästan) aldrig. Känner inte igen handstilen. Inte särskilt fin. Det måste vara ett kärleksbrev! Det kan ju inte vara ett kärleksbrev. Jo!




Åhå! Handskrivet brev! Vem har skrivit FÖR HAND till mig?




Jesus. Tack för den. Nej jag vill inte komma på bibelstudier i Rikets sal. Epic fail.



5 kommentarer:

  1. vaaa på riktigt?! haha! vi måste komma på en rejäl hämnd! fy fan vad elakt, bygga upp hopp på det där viset och sedan kissa en i ansiktet! Icke acceptabelt!

    SvaraRadera
  2. HAHA! Åh, det är så jäkla äckligt! Mamma fick också ett sånt brev : Jag har försökt att nå dig upprepade gånger men då du inte öppnat när jag ringt på så vill jag istället ge dig några skrivna rader ur bibeln..." uuuuhhhhh! Så jävla creepy va!

    SvaraRadera
  3. Jag fick ett flertal många Bibeltips, men jag läste inte igenom alltihop. Jag var så försjunken i min besvikelse. Jehovastjejen har försökt nå mig "vid dörren flera gånger". Så på sätt och vis är jag glad att jag fick ett brev. Det innebär att jag inte får besök. Besök är ganska läskigt, Så; tack Jehova.

    SvaraRadera
  4. Säger som den genomsnittliga digitala fjortisen: *OMG* Det du skulle kunna göra är ju att söka upp Jehovas-tjejen, knacka på och säga: "Hej, jag kommer från Vanliga Människor, jag tänkte berätta lite om hur vi har det. Vi har också den här tidningen som du skulle kunna läsa..."

    SvaraRadera